Mehmet Tanır’a Yılın Yıldızı Parlayan Şehri ödülü verildi.

Yazar: ugm5p

Rotahane tarafından turizm alanında Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır’a Afyonkarahisar “Yılın Yıldızı Parlayan Şehri” ödülüne layık görüldü. Tanır ödülü ünlü oyuncu ve youtuber yıldızı Müge Boz’dan aldı.

Yılın Yıldızı Ödülleri gecesinde
Ödül töreninde Rotahane’yi ödüle layık görüldüğü için teşekkür eden Tanır, ” Bu ödülü Afyonkarahisar adına Valiliğimiz, İl Kültür Müdürlüğümüz ve Afyonkarahisar adına alıyorum.

Rotahane ekibi tarafından tarafımıza layık görülen ödül, bakanlığımız, başta valimiz sayın Gökmen Çiçek, milletvekillerimiz, belediye, kamu kurum ve kuruluşları, basınımız, tabi ki de İl Müdürlüğümdeki fedakarca çalışan mesai arkadaşlarımın ve Afyonkarahisarındır.

Afyonkarahisar’da turizmi geliştirme çalışma ve gayretlerinin il dışından da görülmesi ve Türkiye’ye olumlu yansımasının olması bizi son derece mutlu etti.

Sizleri termalin başkenti, gastronomi şehri ve Frigya Ayazinine ve gizemli şehrin tüm güzelliklerini görmeye davet ediyorum.
Ayrıca Rotahane projesini yürüten illerin tanıtımına destek veren Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un kıymetli eşi Pervin Ersoy hanımefendiye, ortağı Bilge Kuru ve rotahane ekibine bizi bu ödüle layık gördükleri için teşekkür ederim”Dedi.
14 Nisan’da Rotahane’nin düzenlediği ödül gecesine proje sahibi Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy ve Ortağı Bilge Kuru Rotahane ekibi, ünlü sanatçılar ve misafirler katıldı.
Ödül töreni İstanbul Four Sezons Hotelde yapıldı.